DEXTTON Nautisch Schadeonderzoeks- & Adviesbureau

Expertise op SCHEEPVAART en WATERSPORT-gebiedStart
Bouwbegeleiding
Contra-expertise
Gestolen Boten
Keuringen & Taxaties
Tarieven

Schade aan uw boot? Neem uw eigen (contra-)expert in de arm!
Het bezit van een boot brengt ongewild risico van schade met zich mee. denk aan zinken, brand, aanvaring, stranding, motorstoring, diefstal of inbraak. Zodra er schade aan uw boot ontstaat meldt u dit direct aan uw verzekeringsmaatschappij. Deze zal op haar beurt een eigen of externe schade-expert benoemen die de schade aan uw boot zal vaststellen en een onderzoek naar de schadeoorzaak zal verrichten. De uitkomst is geheel afhankelijk van diens mening over schadeomvang en al dan niet....
Lees verder....

 

Is uw boot gestolen?
Ieder jaar worden er gemiddeld 1200 boten gestolen. Dat zijn er 100 per maand!
U heeft uw boot natuurlijk goed verzekerd, maar wist u dat uw verzekeringsmaatschappij helemaal geen opsporing laat uitvoeren? De maatschappij behandeld de diefstal als iedere andere vorm van schade en de expert heeft enkel tot opdracht uw verklaring op te nemen en (met u) de waarde van uw boot te bepalen.
Lees verder....

De noodzaak van een Aankoopkeuring.
U heeft na lang zoeken uw droomschip gevonden? Laat u niet enkel leiden door emotie en laat een aankoopkeuring verrichten. Dit voorkomt nare verrassingen.
Lees verder....

 

Vraagt uw verzekeraar of bank om een taxatie van uw boot of woonschip?
Laat de waarde van uw boot onafhankelijk vaststellen door een erkend Scheepstaxateur. Een onafhankelijke waardebepaling is vaak nodig bij het afsluiten van een nieuwe verzekering, zeker als deze op basis Vaste Taxatie (artikel 7:960 (7.17.2.24) BW) voor 3 jaar waardevast wordt verzekerd. Ook voor financieringen en bij verkoop geldt de Taxatie als leidraad voor de waarde.
Lees verder....

 

Bouwbegeleiding, een specialisatie op zich!
Signalering van gebreken in ontwerp, constructie of uitvoering van een vaartuig wordt, al dan niet met het oog op een mogelijk regres, besproken met alle betrokken partijen. Gestreefd wordt naar een voor partijen acceptabele, in de praktijk uitvoerbare, oplossing.
Lees verder....

  

Register Expert (NIVRE)
Particulier Onderzoeker (WPBR)

sitemap  2010 Dextton 

 Ministerie van Justitie: POB 1133 - KvK A'dam: 34287 837 - BTW nummer: NL8187.20.992.B01